LEZYNE Dual Insert Kit, vel. M

-17 %
LEZYNE Dual Insert Kit, vel. M

Lezyne Dual Insert Kit je promyšlená sada nářadí, která se vejde do řídítek horských kol. Obsahuje sady Tubeless Insert Kit a Tool Insert Kit, což jsou nástroje pro opravu bezdušových systémů a běžné cestovní nářadí.    více

Běžná cena: 1 790 Kč
Cena za 1 ks vč. DPH: 1 490 Kč
Cena za 1 ks bez DPH: 1 231 Kč
Výrobce: LEZYNE LEZYNE
Kód produktu: 1-MT-DAULKIT-V1M
Záruka: 24 měsíců
Popis

LEZYNE Dual Insert Kit, vel. M

Sada na opravu bezdušových plášťů je vyrobena z lehkého a odolného opracovaného hliníku a je vybavena pilníkem z nerezavějící oceli. Sada je snadno přístupná pro rychlé opravy a dodává se s pěti vysoce kvalitními bezdušovými knoty. Hmotnost je cca. 35 g.

Sada nářadí je také vyrobena z lehkého a odolného opracovaného hliníku a její základ tvoří bity z kalené oceli. Sada je snadno přístupná pro rychlé opravy a dodává se různými nástrojovými bity, které jsou ideální pro dnešní moderní kola (viz. specifikace níže). Hmotnost je pouze 74 g.
Každý nástroj funguje také jako zátka na konci řídítek a je dodáván se třemi různě velkými objímkami, které zajišťují bezpečné uchycení uvnitř většiny otvorů na řídítkách.

Sady LEZYNE Dual Insert Kit se dodávají v několika velikostech, které se liší sadou nářadí. Sada pro opravu bezdušových systémů je vždy stejná.

Specifikace:

  • Hmotnost:
    • Sada na opravu bezdušových pneumatik: 35 g
    • Univerzální sada nářadí: 74 g
  • Nástroje
    • Univerzální sada nářadí - Imbus 3/4/5/6/10 mm, TORX T10 / T25, křížový šroubovák
    • Sada na opravu bezdušových pneumatik - bezdušové knoty a pilník
Vypsat kategorie