Schwalbe Tire booster

-16 %
Schwalbe Tire booster

Pro montáž bezdušových plášťů je zapotřebí silný náraz vzduchu, aby si patka pláště sedla do ráfku a tím byl plášť utěsněn. „To se podle kombinace plášť – ráfek se stávajícími pumpami ne vždy podaří“, zmiňuje Peter Krischio, Schwalbe product manager Race. V profi-dílně, nebo u pumpy pomůže kompresor.    více

Běžná cena: 1 599 Kč
Cena za 1 ks vč. DPH: 1 349 Kč
Cena za 1 ks bez DPH: 1 115 Kč
Výrobce: Schwalbe Schwalbe
Kód produktu: 608001
Záruka: 24 měsíců
Popis

Schwalbe Tire booster

Pro jistou a jednoduchou montáž bez kompresoru přichází teď Schwalbe s Tire Boosterem, který vznikl díky spolupráci s britskou start up firmou  Airshot. Díky němu lze dostat do pláště najednou tlak až 11 barů. „Tím se plášť okamžitě usadí v ráfku a je dobře utěsněn“, říká Peter Krischio. „ Tire Booster je velkou výhodou při tubeless montáži. Se svými 435ti gramy se lehce přenáší.“ Kdo potřebuje ještě vyšší tlak, může použít specielní adaptér. Po odšroubování ventilku a nasazení adaptéru je dosaženo maximálního přímého proudu vzduchu.
A takhle to funguje: po napojení běžné autopumpy na ventilek a natlakování lahve, otevřením rychloventilu vnikne vzduch do pláště a hned se rovnoměrně rozdělí. Plášť se, většinou s typickým cvaknutím, usadí pevně v ráfku.

Vypsat kategorie